Diensten van Blue Idea

Maak kennis met de diensten van Blue Idea. Met een brede ervaring binnen IT, software ontwikkeling en business analyse is Blue Idea de perfecte partner om uw organisatie een stap verder te helpen.


IT analyse & consultancy

Met een ruime ervaring op het gebied van analyse en consultancy, helpen wij uw project of organisatie met analyse en advies. Wij helpen bij het vergaren van informatie van stakeholders en helpen bij een op maat advies en aanpak dat aansluit op uw behoefte van vandaag en morgen. In de vorm van Consultany, IT Business analyst, Informatie analyse en meer.


Software implementatie

Met ruim 15 jaar ervaring in software ontwikkeling en implementaties is Blue Idea de perfecte partner om uw traject van A tot Z te begeleiden. Van requirement analyse, software/techniek selectie tot aan business analyse, project ondersteuning en ondersteuning bij ingebruikname. In de vorm van Project manager, Product owner, Informatie/Business analyse en Informatie begeleiding.

Project management

Blue Idea begeleid en ontzorgt uw project op het gebied van IT projectmanagement, implementatie begeleiding en change management. Mede dankzij de IT vak-inhoudelijke ervaring weten we wat het inhoudt een IT traject van begin tot eind de begeleiden.

Training & support

Training en coaching van uw collega’s, invoer begeleiding van software implementaties of de ondersteuning bij het opzetten van een support desk. 

Interim IT management

Voor de korte of middellange termijn een interim IT manager nodig? Blue Idea kan u ondersteunen voor deze invulling.