IT analyse & consultancy

Blue Idea heeft meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van analyse en IT consultancy voor grote organisaties. Met ervaring van complexere projecten bij organisaties zoals bol.com, Foot Locker, Carrefour, Colruyt, Suit Supply en meer.


Consultancy

Blue Idea heeft een ruime ervaring op het gebied van IT, internet en software. Wij helpen uw organisatie door een op maat advies en aanpak voor de inzet van ICT binnen uw organisatie. Wij helpen bij het vergaren van de juiste input en op basis van uw voorkeuren sluiten onze adviezen op de behoefte voor uw organisatie van vandaag en morgen.


IT business analyse

Met een verre gaande ervaringen bij verschillende internationale organisaties is Blue Idea de perfecte partner voor het leveren van de IT business analyse binnen uw project of organisatie. Hands-on en in rap tempo leren wij uw organisatie kennen en weten wij de vertaal slag te maken tussen uw problematiek en IT oplossingen.


Informatie analyse

Met een achtergrond in software engineering is Blue Idea perfect in staat om de vertaal slag te maken tussen uw (informatie) behoeftes en de beschikbare IT oplossingen.


IT & supply chain

Blue Idea heeft ruim 10 jaar ervaring met software implementaties op het snijvlak van IT en supply chain. Lees meer op de IT & supply chain thema pagina.

Meer info? Neem contact op of bezoek het profiel van Marcel Visser.


Meer weten wat Blue Idea voor uw organisatie kan betekenen?